Halloumiburgare på nytt sätt

Jag lär inte vara den enda som tycker att halloumi kan bli lite gummiaktig och torr när man steker osten som den är. 

Men! Detta receptet ger dig inte bara saftiga burgare utan också fler. 

Recept
200g halloumi 
1 st morot
3 ägg
1 vitlöksklyfta 
2 krm chiliflakes
2 krm svartpeppar 
3 msk hackad gräslök 
1 msk hackad persilja
2 msk ströbröd
2 msk potatismjöl 

1. Riv ner halloumi, morot och vitlök i en bunke.
2. Blanda ihop äggen med potatismjölet, kryddorna och ströbrödet, vänd ner i halloumiblandningen.
3. Forma smeten till 4 burgare och stek på medelvärme så de får en fin yta.
Servera med dina favorit burgar tillbehör. 
Jag älskar BBQ och jalapeños, chilimajo och sötpotatis pommes. Mumma!